Suites Torenstraat

Panorama Suites

Het hotel heeft twee Panorama Suites. Deze suites bevinden zich aan de voorkant van het hotel en zijn bijna volledig van glas. Deze suites zijn ideaal voor de ietwat bijdehante katten die graag naar buiten kijken. Al het glas biedt volop gelegenheid om naar buiten te kijken naar mensen die voorbij lopen en tegelijkertijd wordt uw kat bewonderd.

Deze Suites kosten 17,50 euro per dag. Voor iedere kat die volgt uit hetzelfde gezin, is het tarief 15 euro per dag.

Hieronder een korte video zodat u een impressie krijgt van de kamer.

Junior Suite

Het hotel heeft vier Junior Suites. Deze suites hebben glazen schuifdeuren waar de kat doorheen kan kijken en naar mensen kan kijken die een kopje koffie komen drinken. Deze suites bevinden zich tussen de Panorama Suites en de Senior Suites in. De suite heeft uiteraard voldoende speel- en slaapmogelijkheden. 

Deze Suites kosten 15 euro per dag. Voor iedere kat die volgt uit hetzelfde gezin, is het tarief 12,50 euro per dag.

Hieronder een korte video zodat u een impressie krijgt van de kamer.

Senior Suite

 

Het hotel heeft twee Senior Suites. Dit zijn de grootste kamers van het hotel. Deze kamers zijn bij uitstek geschikt voor een wat langer verblijf of wanneer u meerdere katten heeft. Deze kamers bevinden zich achterin het hotel en zijn hierdoor automatisch ook rustigere kamers.

Het tarief voor deze kamer is 15 euro per dag per kat. Voor iedere kat die volgt uit hetzelfde gezin, is het tarief 12,50 euro per dag.

Hieronder een korte video zodat u een impressie krijgt van de kamer.