Kamers Stationsstraat

Excellent kamer

Het hotel heeft twee Excellent kamers. Deze kamers zijn ideaal voor de ietwat bijdehante katten die graag naar buiten kijken. Deze kamers bevinden zich op de begane grond aan de voorkant van het huis waarbij de voorkant volledig van glas is. Dit biedt volop gelegenheid om naar buiten te kijken naar mensen die voorbij lopen en tegelijkertijd wordt uw kat bewonderd. Deze kamers zijn 18 vierkante meter.

Het tarief voor deze kamer is 15 euro per dag per kat. Voor iedere kat die volgt uit hetzelfde gezin, is het tarief 12,50 euro per dag.

Luxe kamer

Het hotel heeft één Luxe kamer. Dit is de grootste kamer van alle kamers en is feitelijk dezelfde ruimte als de twee Excellent kamers samen. Deze kamer is bij uitstek geschikt voor een wat langer verblijf of wanneer uw meerdere katten heeft. Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping met uiteraard mogelijkheid om vanaf boven naar beneden te kijken om vanaf daar te kijken naar mensen die voorbij lopen. Deze kamer is 35 vierkante meter. 

Het tarief voor deze kamer is 17,50 euro per dag per kat. Voor iedere kat die volgt uit hetzelfde gezin, is het tarief 15 euro per dag.

Splendeur kamer

Het hotel heeft twee Splendeur kamers. Dit zijn prima solide kamers waar bijna iedere kat met ieder soort karakter helemaal gelukkig in zou zijn. Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft uitzicht op de tuin. Deze twee kamers zijn allebei voorzien van een Frans balkon waardoor de kat lekker van buiten kan genieten (mits het weer het uiteraard toelaat) maar toch veilig binnen is. De kamer is groot genoeg voor een lang verblijf en heeft voldoende speel en slaapmogelijkheden. Deze kamers zijn 15 vierkante meter. 

Het tarief voor deze kamer is 15 euro per dag per kat. Voor iedere kat die volgt uit hetzelfde gezin, is het tarief 12,50 euro per dag.

Comfort kamer

Het hotel heeft twee Comfort kamers. Deze kamers zijn uitermate geschikt voor de wat angstigere kat of voor de kat die wat korter logeert. Deze kamers zijn iets kleiner waardoor uw kat zich heel snel op zijn/haar gemak kan voelen aangezien er ook niet een hele grote onbekende ruimte is die nog ontdekt moet worden. Ook deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Deze kamers zijn 5 vierkante meter.

Het tarief voor deze kamer is 12,50 euro per dag per kat. Voor iedere kat die volgt uit hetzelfde gezin, is het tarief 10 euro per dag.