Logeervoorwaarden

Gezondheid

Uw kat mag alleen in Kattenhotel Ooijevaar logeren in een goede (lichamelijke en geestelijke) conditie. Wanneer u uw kat komt brengen, vertel dan gelijk over eventuele bijzonderheden. Dan kan hier rekening mee worden gehouden.

Katers vanaf 6 maanden oud moeten zijn gecastreerd en kittens mogen bij ons logeren vanaf 4 maanden. Om de gezondheid van uw kat te waarborgen, is het van belang dat hij/zij de juiste inentingen heeft.

Inentingen

Voor een verblijf in het hotel is een inenting tegen kattenziekte en niesziekte verplicht. De inentingen mogen niet verlopen tijdens het logeren van uw kat. Een geldig inentingsboekje dient u tijdens het brengen mee te brengen en achter te laten. Let op! Zonder geldig vaccinatieboekje kan uw kat niet in het kattenhotel blijven logeren!

Verplichte entingen

Kattenziekte: Deze enting moet één keer in de 3 jaar gebeuren.

Niesziekte: Deze enting moet jaarlijks gebeuren.

Vlooien en wormen: Het is aan te raden in de week voor het verblijf in het hotel uw kat nog te behandelen tegen vlooien en wormen.
Mochten er alsnog vlooien, wormen of andere parasieten ontdekt worden bij uw kat, dan zal hij/zij daartegen behandeld moeten worden. De kosten hiervoor worden doorberekend.

Dierenarts

Mocht uw kat onverhoopt ziek worden dan zal er indien nodig een dierenarts worden geraadpleegd. Gemaakte kosten voor een eventuele dierenartsbehandeling zijn voor rekening van de eigenaar + 25 euro voor de extra tijd en de reiskostenvergoeding.

Algemene Voorwaarden

Wij hanteren de Algemene Voorwaarden van Dibevo. Deze voorwaarden kunt u hier vinden.