Vijf sterren luxe. In alle kamers hetzelfde.

Speeltjes, krabpalen en knuffels

Iedere kamer heeft een grote krabpaal waaraan naar hartenlust kan worden gekrabd. Verder liggen er in iedere kamer speeltjes waar ze zelf mee kunnen spelen maar vanzelfsprekend wordt er ook met iedere kat tijd gespendeerd zodat we samen kunnen spelen en knuffelen.

Luie stoelen

Een grote comfortabele stoel waar lekker op geluierd kan worden mag natuurlijk niet ontbreken. Katten hebben natuurlijk wel een troon nodig… Voor de kat die zich liever nog even verstopt, die kan zich op meerdere plekjes terugtrekken. Of, als dat de voorkeur is, lekker opkrullen in een kattenmandje!

Natuurlijk daglicht

Niet te vergeten: Iedere kamer heeft een mooi groot raam zodat de kat een natuurlijk ritme kan blijven volgen en naar buiten kan blijven kijken. En oh ja. Hadden we al gezegd dat er in de winter warmte kussens op de vensterbanken liggen en in de zomer koelpads? Dan wordt het wel heel lekker vertoeven terwijl je naar buiten kijkt.

Maar toch, iedere kamer net wat anders.

Vijftien kamers

Het hotel heeft 15 kamers in totaal verdeeld over twee locaties. Er zijn zeven kamers op de Stationsstraat en er zijn acht suites op de Torenstraat. Iedere kamer heeft andere kenmerken en voordelen waardoor wij voor iedere soort kat, een fijn plekje kunnen bieden.  Neem gerust een kijkje op de pagina’s voor meer informatie over de verschillende soorten kamers die wij aanbieden. Komt u er niet helemaal uit of wenst u te overleggen wat het beste is, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!