Hoe het allemaal is begonnen.

Wanneer ik drie maanden zwanger ben, vraag ik me af waar ik aan ben begonnen. Mijn hart gaat tekeer, ik voel het zweet in mijn handen en de zenuwen gieren door mijn lijf. Naast mij in de auto zit mijn partner en wanneer ik naar hem kijk, denk ik terug aan het moment waarop het begon.

Het begon allemaal een aantal jaar geleden toen wij in Scheemda gingen wonen. Mijn partner en ik hebben namelijk een heel groot huis en toen wij ons realiseerden dat wij van de elf kamers die het huis rijk is er maar drie gebruikten, besloten wij dat daar iets mee moest worden gedaan. Voordat ik het wist had ik het idee van een Kattenhotel. Wat leek mij dat gezellig, allemaal prachtige katten om mij heen die mij een goedemorgen miauwen. Echter, om een Kattenhotel te openen moet je natuurlijk wel eerst dingen regelen en daar hoort onder andere bij het Bewijs Vakbekwaamheid Honden en Katten halen.

Daar zijn we nu dus naar onderweg. Ik vraag aan hem of we kunnen stoppen en terug naar huis kunnen gaan omdat ik zo zenuwachtig ben. Ik kijk nog één keer mijn notities na want dan is het toch echt zover. We komen aan bij het Clusius College waar ik examen ga doen. Ik haal diep adem, hef mijn hoofd en ik zet door want ik wil heel graag mijn Kattenhotel werkelijkheid maken. Ik doe mijn best en op hoop van zege ga ik ervoor. Wat ben ik achteraf blij dat ik dat heb gedaan en dat ik heb doorgezet. Ik had me nergens zorgen over hoeven maken want ik ben met vlag en wimpel voor zowel het theorie examen als het praktijk examen geslaagd. Ondertussen bestaat het Kattenhotel Ooijevaar al een jaar en wat een leuke avonturen heb ik daarmee meegemaakt. Ik heb zoveel leuke mensen leren kennen en zoveel lieve katten mogen verwelkomen in mijn Kattenhotel en ik heb nog geen dag spijt gehad. En inderdaad, iedere ochtend hoor ik allemaal miauwtjes en krijg ik liefdevolle kopjes om mij een goedemorgen te wensen.

Ik heb besloten deze blog te gaan schrijven zodat ook jullie een kijkje krijgen in de avonturen van het Kattenhotel maar ik deel natuurlijk ook tips en tricks, foto’s, kortingscodes en leuke weetjes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *