Wat is de prijs?

Laatst kwam een klant haar kat bij ons inchecken en toen ze dat deed, vroeg ze aan me: ‘Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?’ Goede vraag! Laten we daar eens verder naar kijken.

Het hotel is all-inclusive dus dat houdt in dat je eigenlijk alleen maar de kat naar ons toe hoeft te brengen met het bijbehorende paspoortje en wij doen de rest. Toch zitten er prijsverschillen tussen de kamers. Waar ligt dat allemaal aan?

De prijs ligt natuurlijk aan de locatie van de kamer (begane grond of eerste verdieping), welk uitzicht de kamer heeft en de grootte van de kamer. Logischerwijs is de grootste kamer ook meteen de duurste kamer.

Daarnaast spendeer ik veel tijd aan de katten want iedere kat wil natuurlijk een knuffel of een aai over de bol. Ik heb dan ook veel rondes zoals de ontbijt ronde, knuffel ronde, snack ronde enz.

Verder, het gebruik van de kattenbakken, de voer- en waterbakjes, de kussentjes, mandjes, dekentjes, speeltjes en niet te vergeten de krabpalen horen daar ook bij. En alles dat gebruikt wordt, moet ook weleens vervangen worden.
Ook hele praktische zaken zoals elektra/gas om de kamers te verwarmen, kattenbrokjes, water, kattengrind en snoepjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Niet te vergeten alle schoonmaakwerkzaamheden die ik verricht want de kamers moeten na ieder bezoek gedesinfecteerd worden met speciaal desinfecterend schoonmaakmiddel om de infectiedruk zo laag mogelijk te houden.

Voor dat schoonmaken heb ik nog een goede tip voor jullie! Wij zijn partner van Agradi en zij hebben een synthetische reiniger die ik persoonlijk erg fijn vind! Het reinigingsmiddel heet Agradi Halocleaner Ready to Use en is één van de middelen die ik in het hotel gebruik.

Wat wordt er allemaal gezegd over dit middel:

Synthetische reiniger
Halocleaner is een makkelijk biologisch afbreekbaar en laag schuimend synthetische reiniger voor het verwijderen van allerlei soorten vervuiling en toepasbaar op alle waterbestendige oppervlakken zoals tegels, laminaat, marmoleum, pvc etc.

• Effectief tegen organische en minerale vervuiling
• Bevat geen kleur- en geurstoffen
• Sterk reinigend
• Ook voor machinaal gebruik

Inhoud
1 l

Persoonlijk vind ik het een heel fijn middel. Ik had het eerder al moeten ontdekken, want het is zo fijn! Even sprayen, wipen en klaar! En je hoeft helemaal niet meer hard te poetsen. Wat wil je nog meer? 🙂 Wat zijn onder andere de voordelen van Halocleaner:

  • Het maakt goed en eenvoudig schoon
  • Makkelijk in gebruik
  • Biologisch afbreekbaar
  • Niet geparfumeerd

Wil jij ook gebruik maken van dit schoonmaakmiddel? Of wil je graag één van de vele andere mooie artikelen bestellen bij Agradi? Stuur mij een berichtje en dan krijg je een kortingscode voor 5%!

Ga naar de website van Agradi om hun hele assortiment te bekijken op: https://www.agradi.nl/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *