Speciale gasten

Alle gasten die komen logeren in het hotel zijn tot nog toe zo ontzettend lief. Maar je hebt soms weleens katten die een speciaal plekje in je hart veroveren. Zo ook Hubertje.

Bij het inchecken hebben we de afspraak gemaakt dat Hubertje wel vier maanden bij ons komt logeren en je zou je geen betere gast kunnen wensen. Hubertje is altijd vrolijk en is altijd in voor een knuffel. Hij volgt je braaf wanneer je door de kamers heen loopt en kijkt geïnteresseerd toe wanneer je een spelletje voor hem klaar zet. Hubertje heeft ondertussen al meerdere rondleidingen meegemaakt en iedere keer weer is hij het perfecte plaatje. Hij laat bezoekende baasjes zien waar zijn favoriete plekjes in zijn kamer zijn en wil ook nog wel een kopje geven als je even bij hem komt zitten. Zijn prachtige glanzende zwarte vacht vertelt me dat hij het goed heeft en zijn kleine buikje verraadt dat hij het misschien iets te goed heeft. Ach, dat gevoel kennen we allemaal denk ik wel. 😉

Aan alle goeds komt een eind want hij wordt natuurlijk op enig moment weer opgehaald maar gelukkig zit Hubertje voorlopig nog bij ons. En zo lang  Hubertje bij ons blijft, krijgt hij voer van ons. Hij krijgt uiteraard vers water en hij krijgt droogvoer en nat voer van ons.

Het droogvoer dat wij voeren is van Perfect Fit en dan de versie Adult Rijk aan Kip. Wij hebben voor Perfect Fit gekozen omdat het een compleet voer is. Op die manier weet ik zeker dat een kat al zijn benodigdheden binnen krijgt. Wanneer ik op de site kijk naar de beschrijving van dit voer, lees ik dit:

Perfect Fit Adult Rijk aan Kip is de ideale voeding voor volgroeide katten, die soms speels zijn, soms aanhankelijk en met opgewektheid hun omgeving willen ontdekken. De speciale receptuur is perfect op vrolijke huiskamertijgers afgestemd en bevat alle belangrijke voedingsstoffen en vitaminen, die voor een evenwichtige kattenvoeding essentieel zijn. Alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten worden in Perfect Fit Adult Kip verwerkt. Kip en rijst zijn zeer licht verteerbaar en worden door katten zeer goed verteerd, wat kan bijdragen tot een optimale spijsvertering. Biotine, zink en Omega-6 vetzuren kunnen een gezonde en glanzende vacht en de gezondheid van de huid ondersteunen. De krokante samenstelling van de brokjes kan het gebit bij het kauwen reinigen en gezond tandvlees ondersteunen. Ook de gezondheid van de lagere urinewegen kan door de unieke receptuur worden bevorderd.

Perfect Fit Adult Rijk aan Kip in één oogopslag:

  • Speciale receptuur voor volgroeide, actieve katten;
  • Bevat uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten;
  • Met alle essentiële voedings-, mineraalstoffen en vitaminen;
  • Zeer goed verdraagbaar en goed verteerbaar;
  • Bevat Biotine, zink en Omega-6 vetzuren ter ondersteuning van de gezondheid van huid en vacht;
  • Krokante samenstelling voor een gezond gebit en tandvlees;
  • Ondersteuning van de gezondheid van de onderste urinewegen;
  • Zonder kleur- en conserveringsstoffen;
  • In praktische, hersluitbare voerzak;

Dat ziet er volgens mij goed uit! Om zo voordelig mogelijk in te kopen, koop ik altijd veel van mijn benodigdheden bij Zooplus. Zooplus is een webshop die is gespecialiseerd in de verkoop van allerlei producten voor dieren. Wil jij ook voordelig droogvoer kopen bij Zooplus. Klik hier of klik op het plaatje:

Koop jij ook weleens wat Zooplus? Laat een berichtje achter en vertel ons wat het favoriete voer is van jouw kat!One Comment

  1. Thanks for finally writing about > Speciale gasten – Welkom bij Kattenhotel Ooijevaar < Loved it!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *