Alles komt goed

Het is zondagochtend 9 uur wanneer een klant haar kat bij ons komt inchecken voor zijn vakantie. Terwijl wij afscheid aan het nemen zijn, horen wij beiden gemiauw ergens vandaan komen maar we snappen niet van waar.

We volgen het geluid en wanneer we naar buiten stappen, zien we een kitten. Waar komt die nou vandaan? Zoals velen van jullie zullen weten, staat er naast het hotel een Weggeefkast.

Wanneer ik daarheen loop denk ik nog: ‘Hoor ik nou een tweede kat?’ Ja hoor, dat klopt! Er zitten twee kittens in de Weggeefkast. Ik geef ze voorlopig maar even onderdak in één van de kamers zodat ik kan bedenken wat we het beste kunnen doen. Ik voel bovenal medeleven voor de persoon die zich genoodzaakt zag om ze bij mij te laten, maar voel me ook gevleid dat men weet dat het bij mij goed komt.

De kittens zijn erg lief en alhoewel ik ze graag zelf zou willen houden, gaat dat niet. Mijn eigen kat gaat er prima mee akkoord dat er andere katten in huis zijn, maar….onder de voorwaarde dat ze achter de deur blijven. Hij blaast altijd vanaf een afstandje als een waarschuwing dat ik de katten vooral niet verder het huis in mag laten! Hahahahaha!

Uiteindelijk bel ik de dierenambulance die ze komt ophalen en mij ervan verzekerd dat ze een nieuw huis zullen vinden. Ik weet niet van wie de kittens initieel zijn geweest dus doe ik het maar zo: Je had gelijk! Het is allemaal goed gekomen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *