Speciale baasjes

Ik ben speciale katten tegengekomen maar ook speciale baasjes. Baasjes die ook een speciaal plekje in je hart veroveren. En alhoewel ik het heb gevraagd en zij akkoord was met deze blog, zal ik haar niet bij naam noemen. Dat hoeft denk ik ook niet want zodra jullie de blog hebben gelezen, zijn jullie het denk ik met me eens dat zij een speciaal baasje is.

Wij sturen altijd een foto of een video aan de baasjes van de katten die bij ons op vakantie zijn. Dan kan ieder baasje ook met een gerust hart van zijn/haar vakantie of verbouwing genieten en dat is natuurlijk de hele bedoeling. Ik vind het ontzettend leuk wanneer mensen een foto terugsturen van waar zij zijn.

Nu is het zo dat er bij ons één klant wel vaker vier katten komt brengen. Alle vier ontzettende lieve katten met allemaal zo een eigen karakter. Zo kwam ik er bijvoorbeeld heel snel achter dat één van de vier katten graag vers water uit de kraan drinkt. Maar dat hield wel in dat iedere keer dat ik schoon water aan het pakken was, de overige drie katten braaf moesten staan wachten op hun vers water. Kleine prinses die de rest van het personeel liet wachten zullen we maar zeggen. 😉 Hoe dat eruit zag zie je op de foto’s en het filmpje hieronder.

Voor ieder probleem is er een oplossing dus heb ik de waterfontein in de kamer neergezet. Groot succes en alle vier de katten waren gelukkig! Niemand hoefde meer te wachten.

Maar het verhaal gaat verder. Zoals zoveel katten, vonden ook deze vier katten vlees als ontbijt erg lekker. Dus iedere ochtend kregen zij brokjes, vers water en daarna lekker vlees. Dames en heren, jongens en meisjes, ik kan jullie niet vertellen wat voor een geweldig gevoel het geeft wanneer je alle katten tegelijkertijd hoort smikkelen. Wat een genot.

We gaan weer verder. Toen de katten werden ingecheckt, heeft het baasje me weliswaar de namen verteld maar dat ging zo snel dat ik het me niet kon herinneren. Oeps! Ik heb hen allemaal een koosnaampje gegeven en toen ik dat via de video met enige gêne aan het baasje vertelde, zag zij er gelukkig de humor van in. Sterker nog, ze zei dat ik de naampjes goed had bedacht! Hihihihihi! Maak kennis met de katten en hun koosnaampje.

Motor en Mini:

Piraat:

Tijger:

Maar dan nog gaat het verhaal verder want zoals de titel aangaf, was het eigenlijk de bedoeling dat deze blog over het baasje ging en niet over de katten.

Want, namelijk, alsof het tevreden gespin van de katten nog niet genoeg cadeautjes waren, kreeg ik zelf ook nog eens cadeautje van het baasje! Zij had een bord meegenomen vanaf haar vakantieplek voor mij! Het betreffende bord hangt nu te pronken in ons hotel.

Vinden jullie het ook zo’n mooi bord?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *