Interview!

Velen van jullie kennen haar waarschijnlijk niet persoonlijk maar wel haar kattenpension. Als ik de naam Othelius schrijf, gaat er bij jullie denk ik wel een belletje rinkelen. Maar wie is de persoon die Othelius zo succesvol runt?

Met trots kan ik jullie vertellen dat ik de eigenaresse van Othelius heb gesproken en dat zij zelfs een interview wilde doen. Maak nader kennis met Janna Wagenaar!

Dat ik zelf begon met mijn Kattenhotel, ben ik erin gerold als het ware. Nooit had ik kunnen bedenken dat ik dit ont-zet-tend leuk zou gaan vinden. Hoe zit dat bij jou? Toen je jonger was, had je toen bedacht dat je dit ging doen?

Nee het was eerst geen bewuste keuze deze is later pas ontstaan.

Wel heb ik mijn hele leven al dieren verzorgd. Wij hadden namelijk katten, honden, schapen, een koe en een pony thuis staan.

Na een aantal jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ontstond het idee om toch weer wat met dieren te gaan doen.

Het idee was of honden of katten ik vind ze alle twee geweldig, maar het zijn uiteindelijk de katten waar mijn voorkeur naar uitging.

Zo te horen een hele logische stap in jouw leven. Maar dan vraag ik me toch af, van alles wat je hebt gedaan, waar ben je het meest trots op?

Dat het pension in een vrij korte tijd goed loopt.

We hebben eerst vooral gesproken over de positieve punten, maar er zijn natuurlijk ook altijd punten die je graag anders wilt zien. Wat is jouw grootste frustratie in het werk?

Mensen die te laat komen of na sluitingstijd je proberen te bellen.

Als ik zo kijk naar jou en jouw pension, vind ik dat hartstikke mooi en iets waar ik vooralsnog alleen maar van kan dromen. Hoe is dat voor jou? Wie of wat vind jij het meest inspirerende voorbeeld? En waarom?

Dit is een combinatie en niet eens kattenpensions gericht.

Sonja van Leeuwen van de kattenacademie (ze vangt geen katten op maar is zeer betrokken bij alles, zelf nu nog als ik een berichtje stuur omdat er een kat misschien uit huis geplaatst moet worden denk ze altijd met je mee.

Ik heb bij haar meerdere cursussen gevolgd stuk voor stuk interessant. 

 

Het boekje van Ken Blanchard (maak een fan van uw klant) heeft mij enorm geholpen mijn bedrijf zo op te richten zoals ik het ook voor ogen had.

Waar hoop je te zijn over vijf jaar?

Nog steeds veel plezier in mijn werk te hebben en dat het pension zo als het nu gaat door draait.

Nog even over jou persoonlijk want alhowel je natuurlijk veel tijd in het pension steekt, is er (hopelijk) ook nog tijd voor jou als persoon. Daar zijn we met zijn allen natuurlijk ook nieuwsgierig naar! Hoe besteed je jouw vrije tijd het liefst?

Meehelpen bij de manege tijdens de lessen.

Mijn eigen paard dressuurmatig te verbeteren.

Ik mag ook graag een wandeling maken.

En dan als allerlaatste vraag. Misschien wil je nog iets meegeven wat anderen vooral wel of juist niet moeten doen. Wat is jouw tip aan anderen?

Als je dit wil gaan doen, realiseer je dat het 7 dagen per week is. Ook al heb je mensen in dienst, jij bent altijd eindverantwoordelijke.

Start geen kattenpension met het idee dat je snel en makkelijk geld wil verdienen.

Denken aan het boek van Ken Blanchard denk verder dan vandaag en morgen denk wat je uiteindelijke doel is.

 

Als laatste als je van dieren houdt en vooral van de eigenzinnige kat dan is het runnen van een kattenpension een echte aanrader.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *