Live tv

Het Kattenhotel heeft een nieuwe toevoeging!

Afgelopen zomer hadden wij een zwaluwnest in de nok van het dak. Voor de katten die in de Splendeur kamer zaten, was dat prachtig, want zij zagen de zwaluwen constant op en neer vliegen. Live tv voor katten als het ware. Hahaha! Dan kwam ik een kamer binnen en zat er een kat op de vensterbank te mekkeren. Prachtig gezicht!

Zoiets kan ik vast ook nabootsen dacht ik, want hoe leuk is het als er vogeltjes op bezoek bij de katten komen. Dan krijgen de vogeltjes lekker eten en zijn ze veilig en dan krijgen de katten amusement en worden ze lekker bezig gehouden. Win-win situatie dacht ik. Ik ben gelijk op zoek gegaan en na een flinke zoektocht zag ik voederhuisjes die je aan het raam kunt plakken door middel van zuignappen. Die moest ik hebben! Vol enthousiasme heb ik er meteen vijf gekocht met bijbehorende vetblokken. Eén voor ieder dakraam want de dakramen lijken me het makkelijkste voor de vogeltjes.

Het voederhuisje dat in/aan het hotel hangt is als volgt:

Wat wordt er over de raamvoederaar gezegd:

In de SingingFriend Anna vetblokhouder met zuignappen past een Vivara vetblok. Een perfecte houder om vogels deze delicatesse aan te bieden en om van dichtbij van de vogels te genieten. De houder kan met twee beugels bovenin geopend en gesloten worden. Hierdoor kunt u eenvoudig de houder vullen met een vetblok.

De SingingFriend vetblokhouder Anna bestaat voor 100% uit gerecyclede drankverpakkingen.

Vul de vetblokhouder Anna, druk de zuignappen goed tegen het raam en geniet!

Zodra ik het pakket  binnen kreeg, heb ik dit opengemaakt. Het in elkaar zetten hiervan (als je het dat al kunt noemen) is zoals de site al aangeeft heel simpel. Je drukt de zuignappen in de voederaar en dan doe je het vetblok erin. Als laatste stapje klik je dan de bovenkant erop. Klaar om op het raam te plakken!

Na een tijdje te hebben gewacht, kwamen de eerste vogels! Wat ontzettend leuk. Er kwamen kauwtjes, koolmezen, eksters en Turkse tortels op af.

Wil jij ook beginnen met vogels voeren? Klik op het plaatje hierboven/hieronder of op deze link om ook de voederaar te bestellen.

Wanneer je een kijkje op hun site neemt, kom je zo ontzettend veel leuke dingen tegen. Hartstikke handige starterspakketten, want wat kun je eigenlijk aan vogels voeren? Maar ook prachtige huisjes of voedersystemen. Heb je deze voerdertulpen al gezien? Wie wil dit soort bloemen nou niet in hun tuin?

En wat een prachtige upgrade deze appelhouder:

Nou, ik ben fan hoor! Prachtig. Helaas allemaal niet handig voor het hotel om op de ramen te plakken maar misschien dat ik ze wel koop voor bij ons in de tuin. Ondertussen komen de vogeltjes nog steeds op bezoek bij de katten. Komt jouw kat binnenkort ook de vogeltjes bij ons bewonderen?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *