De leukste namen van het hotel.

Top 10 leuke namen voor katten

Hoe noem je een mannelijk kitten? Of, wat is de populairste kattennaam? Wat is een mooie naam voor de kat? Dat is natuurlijk altijd erg lastig om te bedenken. Het leuke aan kattennamen is dat je helemaal vrij bent om de aller-grappigste naam te kiezen. Maar let wel, de naam gaat heel lang mee dus wees er zeker van dat je de juiste kiest.

Hier in het Kattenhotel komen we veel verschillende namen tegen. Sommige namen komen we iets vaker tegen dan de andere. 😊 Ben jij van plan een kat te kopen maar weet je nog geen leuke naam? Soms is het heerlijk om gewoon rustig op zoek te gaan naar de juiste kattennaam. Je checkt honderden namen en ineens zit die ene ertussen en weet je het zeker. Dat is ‘m!

In deze blog vind je leuke namen voor jouw toekomstige kat en hopelijk helpen we je een handje met het maken van een  beslissing. Ons lijstje bevat namen voor poezen en voor katers. Hieronder de top tien voor zowel poezen als katers!

Populaire katernamen:

 • Simba
 • Max
 • Tommy
 • Charlie
 • Guus
 • Gizmo
 • Mickey
 • Tijger
 • Binky
 • Toby

Populaire poezennamen:

 • Luna
 • Nala
 • Bella
 • Lola
 • Pip
 • Mia
 • Lilly
 • Mila
 • Mimi
 • Coco

Grappig hoe alle katten 4 pootjes en een staart hebben en sommigen zelfs dezelfde naam hebben, maar ze allemaal zo uniek zijn! Welke naam vind jij het leukste?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *